Башкы бет
Долбоордун сүрөттөлүшү
Долбоордун өнөктөштөрү
Долбоордук иш-чаралар
Биздин иш-чаралар
Эко-сертификация
Бизнес
Китепкана
Жашыл каржылоо
Өзүн-өзү баалоо куралы
Консультации
Жашыл технологиялардын жабдуучулары
Медиа
Басылмалар
Видео
Жашыл кеңештер
Жаңылыктар
Жашыл ишканалар
Ишканалар
Жашыл ишканалардын картасы
Кыр
Eng
Рус
Башкы бет
Публикации
Басылмалар
HoReCa сегменти учун COVID Free колдонмосу
Брошюра проекта
Долбоордун жетишкендиктери: Март 2020 -Август 2024
Кыргызстандын туризм индустриясындагы ТӨК жана ЭРН боюнча керектөөчүлөрдүн пикири
Энергияны жана ресурстарды үнөмдөө чаралары боюнча техникалык жетекчилик
Изилдөөнүн натыйжалары: HoReCa бизнесинин өкүлдөрүнүн ТӨК жана ЭРН жөнүндө пикири
Чакан жана орто бизнесте ЭРН чараларды ишке ашыруу боюнча ийгиликтүү практикалар
Жашыл тажрыйбалардын жана сунуштардын жыйнагы
Энергия жана ресурстук натыйжалуулук, туруктуу өндүрүш жана керектөө боюнча методикалык колдонмо
Анализ по расширению масштабов реализации принципов УПП и ЭРЭ в сфере туризма
Долбоордун жалпы жыйынтыктары