Ресторандар тармагы пайдаланылбаган жабдууларды өчүрүп, электр кубатын үнөмдөйт

Crescendo Restauration - бул Франция боюнча жайгашкан 68 ресторандан турган тармак. Алар ар кыл ресторандардын майда тиричилик техникаларына мамилелерин, ошону менен бирге, жалпысынан электр кубатын үнөмдөө жаатындагы саясатты да иликтеп, электр кубатын керектөөнүн жалпы аудитин жүргүзүштү.

Аткарылган иш электр кубатын керектөөгө жоопкерчиликтүү ресторандар тармагынын менеджерлерине жиберилген протоколдордун жана эрежелердин топтомун иштеп чыгууга мүмкүндүк берди.

Ресторандардагы ири жабдыктар, мисалы, колдонулбай турганда пландуу түрдө өчүп калчу пицца бышыруучу мештер сыяктуу. Бирок майда тиричилик техникалары, анын ичинде фритюрницалар (кууручу) жана блин бышыруучу идиштер көп учурда күтүү режиминде турушат жана аз болсо да электр кубатын пайдалануу улантылып, убакыттын өтүшү менен дароо бир нече объктилерге топтолмо натыйжаны берет. Жаңы усулдар бардык тармактарда жылына 81,900 кВт саат электр кубатын жана 8000 евро үнөмдөөгө алып келди. Ошондой эле, Crescendo Restaurationына, бардык тармактык ресторандар үчүн, тармактын эң үнөмдүү электр кубаттуу түйүндөрүн элестетүү үчүн жалпы көрсөткүчтөрү бар такта орнотушту. Ар бир тармактык ресторандын натыйжалуулугу бул алдыңкы тажрыйбаны кайталоосу жана башка ресторандарга жайылтуусу менен талданат. Бул аспап ошондой эле жаңы ресторандарды курууда дагы колдонулат.